• 02/03/2012

Anubex sluit contract van 820.000 euro met Bank Van Breda

Experts van Anubex en Bank Van Breda verhuizen tijdens migratie 1,5 miljoen regels code, 928 schermen en meer dan 15 Gb gegevens.

Trefwoorden: #anubex, #breda, #mainframe, #migratie

Lees verder

b2b

ENGINEERINGNET.BE -- Anubex, een leverancier van oplossingen voor de modernisering van applicaties, gaat bij Bank J.Van Breda & C° haar Car Finance-applicatie migreren. Deze applicatie staat al ruim 20 jaar in voor het beheer van de financiële administratie bij Van Breda Car Finance, gespecialiseerd in autofinanciering en -leasing.

Met het contract is een bedrag van naar schatting 820.000 euro gemoeid.

Technisch gezien zullen de experts van Anubex en Bank Van Breda tijdens de migratie niet minder dan 1,5 miljoen regels code, 928 schermen en meer dan 15 Gb gegevens verhuizen. Daarbij zal gebruik worden gemaakt van de SOAR-methodologie, het Snapshot Oriented migratieproces dat Anubex in de loop van de jaren heeft ontwikkeld. Dit is een projectbeheermethode om te verifiëren of omgezette code wel degelijk werkt.

Louis Heymans, Managing Director bij Anubex: "Onze tools zullen 95 % automatiseren van het werk dat nodig is om de applicatie te extraheren uit de mainware, deze om te zetten tot een Windows-architectuur, en de applicatie te heroriënteren richting RDBMS technologieën. Door het combineren van deze tools met het SOAR-proces, kan Bank J.Van Breda & C° zeker zijn van een naadloze overgang.”

Anubex is een Belgische onderneming die in 1988 werd opgericht en gespecialiseerd is in softwaremodernisering. Ze ontwikkelt en levert oplossingen voor de modernisering en migratie van grote complexe applicaties voor bedrijven en overheidsdiensten.


(KV) (foto Anubex)