Pompcontrole op elk moment met KSB Guard

Tijd voor een onderhoud van uw pomp? Hoe zit het met de algemene toestand van uw installatie? Met KSB Guard bekijkt u waar en wanneer u wil de toestandsgegevens, zonder controle ter plaatse.

Trefwoorden: #controle, #Guard, #KSB, #pompen, #pompsystemen

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Het systeem herinnert zelfs aan check-ups en waarschuwt bij veranderingen in het bedrijfsgedrag. Een sterk staaltje van innovatieve Industry 4.0 bij KSB.

Het systeem voor pompcontrole ‘KSB Guard’ wordt direct op de pomp gemonteerd. De gekoppelde trillings- en temperatuursensoren zorgen voor volledige transparantie van de beschikbaarheid op installatieniveau.

Zo krijgt u voor het eerst in één oogopslag zicht op de gegevens van uw pompen, zonder daarvoor op locatie te moeten zijn. KSB Guard bewaakt ieder uur de toestand van de pompen en meldt afwijkingen meteen, waarmee beschadiging voorkomen wordt. Met andere woorden, u bespaart tijd én kosten.

Snel en eenvoudig
Het mooie aan KSB Guard is dat het perfect achteraf gemonteerd kan worden, zelfs tijdens het operationeel bedrijf van de pomp.

De sensoreenheid wordt met magneet en lijm aan de lagerstoel van de pomp bevestigd. Een meegeleverde batterij zorgt voor een onafhankelijke stroomvoorziening.

De gegevens worden éénmaal per uur verzameld en draadloos naar de KSB-cloud verzonden. Via de app is het dan kinderspel om de statusgegevens te raadplegen op mobiele telefoon, tablet of PC.

Kortom, een beter inzicht in uw pomp mag u vanaf nu letterlijk nemen.


www.ksb.comBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.