Oman Gas Company sluit nieuw vijfjarencontract met WideTech

Het gastransportbedrijf van Oman maakt gebruik van een geautomatiseerd gasrapportagesysteem, dat is ontwikkeld door het Waalse software bedrijf WideTech.

Trefwoorden: #gastransport, #monitoren, #Oman, #rapportagesysteem, #software, #valideren, #WideTech

Lees verder

Techniek

( Foto: WideTech )

ENGINEERINGNET.BE - Het geautomatiseerd gasrapportagesysteem van Oman Gas Company (OGC) wordt gebruikt voor het automatisch monitoren, valideren, goedkeuren, rapporteren en bewaren van de data die binnen de verschillende gastransportfaciliteiten van de groep wordt gecapteerd.

Dankzij het systeem kon het Omaanse gastransportbedrijf al heel wat kalibratieproblemen, meetafwijkingen en andere onregelmatigheden met impact op de gasleveringscijfers detecteren en oplossen.

Na ruim twee jaar intern gebruik is nu besloten om het gasrapportagesysteem ook open te stellen voor gasleveranciers en -verbruikers van OGC. Zo kunnen alle partners in de keten voortaan op een transparante en beveiligde manier gegevens en informatie raadplegen en uitwisselen via één enkel platform.

Mansoor Ali Al-Abdali, General Manager Operations van OGC: "Het geautomatiseerd gasrapportagesysteem heeft de betrouwbaarheid van onze gasmeetprocessen verbeterd en helpt ons de kwaliteit van die gegevens te bewaken."

"Procesefficiëntie en doeltreffendheid zijn belangrijke bedrijfsdoelstellingen voor ons, en we zijn zeer tevreden over de door WideTech geleverde oplossing, die ons transparantie en controleerbare traceability bezorgt.”

Bruno Vrielynck, President en CTO van WideTech: "We zijn verheugd dat we dit langetermijncontract met OGC, onze eerste klant in het Midden-Oosten, hebben binnengehaald."

"De nauwe samenwerking met het OGC-team helpt ons om hun behoeften beter te begrijpen en dat is voor ons van groot belang voor het verder verbeteren en ontwikkelen van onze software en diensten.”


(bron: Agoria)