Verhaert heeft Nederlandse Beacon overgenomen

Verhaert Masters in Innovation heeft de aandelen verworven van het Nederlandse Beacon. Beiden worden door deze transactie partners om bedrijven te ondersteunen bij hun innovatietrajecten.

Trefwoorden: #BEACON, #innovatie, #scale-up, #start-up, #Verhaert Masters in Innovation

Lees verder

Techniek

( Foto: Verhaert )

ENGINEERINGNET.BE - Operationeel blijft Beacon wel zijn zelfstandige activiteit behouden onder het huidige management.

De laatste jaren hebben zij een fantastisch team uitgebouwd met projectmanagers die de specialiteit van innovatie en productontwikkeling echt in de vingers hebben. Daardoor hebben ze een unieke positie op de Nederlandse markt verworven en zijn ze bovendien perfect verbonden met het hele Nederlandse innovatie-ecosysteem.

Koen Verhaert, CEO Verhaert Masters in Innovation: “Een lokaal project management cruciaal om zowel onze kennis en kunde in strategische, digitale en productinnovatie als onze technologie portfolio optimaal ten dienste te kunnen stellen van onze Nederlandse klanten. Deze samenwerking legt hiervoor de basis. Ik kijk ernaar uit dit in de komende jaren verder uit te bouwen.”

In hun gezamenlijke klantenportefeuille vinden we bedrijven als Friesland Campina, Unilever, Atag, Gazelle, Eneco, Atlas Copco, Barco, Engie, ESA en Nestlé, die allemaal vertrouwen op Verhaert of Beacon om een antwoord te vinden voor hun uitdagingen op het vlak van innovatie.