• 18/10/2019

Accuraat labelen met de nieuwe Murrplastik mp-lM1

De nieuwe inkjet printer van Murrplastik helpt de ontwerper met de noodzakelijke labeling in het schakelbord. Een nieuwe mijlpaal in identificatie voor de elektrische installatiewereld.

Trefwoorden: #ATEM, #label, #Murrplastik, #printer

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De noodzaak om duidelijk en accuraat te identificeren in een schakelbord is overduidelijk, het eventueel onderhoud en het daaraan gekoppeld veilig werken kunnen enkel als men weet waaraan men werkt.

Met de nieuwe telg in het gamma markeeroplossingen van Murrplastik is een printer ontwikkeld op basis van sneldrogende inkjet. De inkt is van hoge UV-bestendige kwaliteit en direct droog na het printen op het plastiek label. Er kan per printopdracht 1 volledig label geprint worden vanuit de "mp-Universal Marking Software" en dit in minder dan 6 seconden.

Het toestel heeft de laagste print-kost per label op de markt en is veel voordeliger in gebruik dan vele bestaande thermo-transfer oplossingen. De inktpatronen hebben een ingebouwde printkop zodat het eventueel opdrogen of andere problemen snel opgelost zijn na enkel de vervanging van een inktpatroon.

Het gamma labels voor industrie is zeer uitgebreid. Er bestaan draad-, klem, kabel en toestelmarkering labels in diverse kleuren.

Bedrijven die grote hoeveelheden printen kunnen alternatief kiezen voor een printer met een laser zonder verbruiksartikelen.


Voor meer informatie:
ATEM nv
info@atem.be - www.atem.be - www.mp4laser.comBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.