HubSpot wordt partner bij accelerator Start it @KBC

Het softwareplatform van het technologiebedrijf HubSpot zal de start-ups zowel de mogelijkheid om processen te automatiseren, als een beter inzicht in klantervaringen geven.

Trefwoorden: #accelerator, #HubSpot, #start-up, #Start it @KBC

Lees verder

nieuws

( Foto: Start it @KBC )

ENGINEERINGNET.BE - Deze nieuwe samenwerking laat de start-ups in het ecosysteem van Start it @KBC toe om beter in te spelen op wat er leeft bij hun klanten.

De start-ups van Start it @KBC krijgen tot 90% korting op de software van HubSpot voor marketing, sales en services (de CRM-software is gratis voor alle gebruikers).

De start-ups kunnen ook webinars volgen via hun platform en beroep doen op de expertise van het snelgroeiende bedrijf: realtime suggesties om hun SEO te verbeteren, tips om beter te reageren op sociale media, automatisch gepersonaliseerde follow-up van klanten,…

Deze samenwerking kadert in het speciale programma dat het technologiebedrijf heeft opgezet om start-ups te helpen groeien. Elixir Solutions, een ‘afgestudeerde’ start-up uit de Start it @KBC community én partner van HubSpot, zal de oprichters ondersteunen om het maximale uit de HubSpot-platform te halen.