Tessenderlo Group heeft Franse Rehau Tube fabriek overgenomen

Tessenderlo Group heeft een akkoord gesloten met de Duitse Rehau Group om de productievestiging van Rehau Tube in het Franse La Chapelle-Saint-Ursin over te nemen.

Trefwoorden: #buizen, #fittingen, #overname, #productie, #Rehau, #Tessenderlo Group

Lees verder

Techniek

( Foto: screen YouTube - Rehau )

ENGINEERINGNET.BE - In september laatstleden kondigde Rehau Group reeds aan dat het zijn productievestiging nabij Bourges in het begin van het tweede kwartaal van 2020 zou sluiten.

Deze fabriek is gespecialiseerd in de productie van riolerings-, grond- en afval-, stormwater management en telecombuizen en fittingen.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Tessenderlo Group het vastgoed, productiemiddelen, voorraden en 75 werknemers in verkoop en productie overnemen (die actief zijn in de afvalwater en kabelgoten-business).

De overname zal naar alle verwachtingen afgerond worden tegen 1 mei 2020 en heeft geen materiële impact op de resultaten van Tessenderlo Group.

Na de afronding zal deze fabriek geïntegreerd worden in de businessunit DYKA Group, die hoogwaardige oplossingen biedt voor kunststof leidingsystemen voor nutsvoorzieningen en de landbouw-, constructie- en bouwsector.