• 09/03/2012

Bij ATB Automation: compacte en energiezuinige IAI actuators - persbericht

Per 1 januari 2012 is ATB Automation de vertegenwoordiger van IAI Industrial Robots in België en Luxemburg. IAI uit Japan is een ervaren producent van slimme, compacte en betaalbare robots en actuators.

Lees verder

Productnieuws

Wat IAI bewijst is dat pneumatische actuators zich probleemloos laten vervangen door nauwkeurige, flexibele en onderhoudsvriendelijke elektrische actuators. Daarnaast levert IAI systemen met speciale vocht- en stofdichtheid (tot IP65) of voor cleanroom-applicaties.

Dankzij zijn opgebouwde kennis en ervaring op het vlak van servotechniek, lineairtechniek en motion control, is ATB Automation via dit pakket uitstekend geplaatst om vele vraagstukken binnen de machinebouw in te vullen.

Het IAI-programma omvat:
- RoboCylinders elektrische lineaire actuators: prijsgunstige actuators met geïntegreerde of aangebouwde stappenmotor, servomotor of lineaire direct drive motor. Ideaal voor vervanging van pneumatische actuators.

- IA IntelligentActuator lineaire actuators met besturing: lineaire actuators met servomotor in éénassige uitvoering of als meerassige cartesische robots met hoge stijfheid. Engineeringstijd- en kosten worden drastisch gereduceerd.

- IX SCARA-robots: in standaard uitvoeringen of speciale uitvoeringen voor montage aan de wand of plafond.

- TT TableTop XYZ tafels: complete prijsgunstige XY- of XYZ-tafels met een bereik tot 400x400x100mm inclusief geïntegreerde besturing en bediening.

- Controllers: met de SEL controllers van IAI is het mogelijk om o.a. assen te interpoleren en synchroon te laten lopen. Voor eenassige punt-naar-punt applicaties zijn de eenvoudige en prijsgunstige CON controllers beschikbaar.

Kijk voor productinformatie en de nieuwste brochures op www.atb-automation.be

Te zien op de vakbeurs Automation & Engineering 2012, stand D1023.

Voor meer informatie:
ATB Automation
P. Basteleusstraat 2 - Unit 11
B-1600 Sint-Pieters-Leeuw
Tel +32 (0)2-334.99.99
Fax + 32 (0)2-334.99.80
Email: info@atb-automation.be
Web: www.atb-automation.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
ATB Automation



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.