4 genomineerden Award Limburgse Jonge Ondernemer 2020 bekend

JCI Limburg meldt dat Ismaël Ben-Al-Lal, Charline Leroi, Wouter Uten en Amaury Verelst de 4 genomineerden zijn voor de Award Limburgse Jonge Ondernemer. Op 29 april is de winnaar bekend.

Trefwoorden: #Award Limburgse Jonge Ondernemer, #JCI

Lees verder

Nieuws

( Foto: JCI Limburg )

ENGINEERINGNET.BE - Dit jaar koos JCI Limburg voor het thema van ‘de weg naar succes’. “Deze weg naar succes is zelden een rechte stijgende lijn. Er zitten soms diepe dalen en grote pieken in.

Liesbeth Lemmens, Jury Voorzitter: “Met deze Award willen we ‘good practices’ van ondernemerschap in de verf zetten. De genomineerden zijn jonge ondernemers die een voorbeeld zijn van durf en doorzettingsvermogen.”

Via 3 Limburgse JCI-afdelingen en een netwerk aan partners werd een reeks kandidaten voor de Award verzameld. Van deze longlist werden vier genomineerden weerhouden. Zij zullen voorgelegd worden aan een vakjury bestaande uit beroepsorganisaties, kennisinstellingen en oud-winnaars.

Op 29 april wordt tijdens een eindshow in C-mine cultuurcentrum in Genk de winnaar door de jury bekend gemaakt.


Dit zijn de vier genomineerden:

  1. Ismaël Ben-Al-Lal is de oprichter van Futech (2008) en iLumen (2012). Futech is een zonnepaneleninstallateur op de Belgische particuliere en industriële markt. Daarnaast runt hij een ingenieursbureau dat productinnovaties ontwikkelt die de werking van zonnepaneleninstallaties verbeterd.
  2. Charline Leroi nam in 2013 het roer over van het Autoglass Clinic, waar ze sindsdien bouwt aan de groei van het bedrijf met overnames van zelfstandige autoglasspecialisten in regio Brussel en Geel.
  3. Wouter Uten startte in 2014 zijn carrière in versneld tempo door de oprichting van UgenTec, dat hij uitbouwde tot een internationale referentie binnen de diagnostische markt.
  4. Amaury Verelst is de oprichter en CEO van Verelst & Gilen., dat zich voornamelijk toelegt op de ontwikkeling van residentiële vastgoedprojecten zoals appartementen en woningen.

Op de foto links:
Filip Timmermans, de winnaar van 2019 met de 4 genomineerden in de kader.