Techni-Mat legt focus op infra & ruwbouw

De eerste editie van Techni-Mat wordt op 25 en 26 maart in Kortrijk Xpo georganiseerd en belooft een kennisevenement voor professionals uit de branches infra en ruwbouw te worden.

Trefwoorden: #infra, #Kortrijk Expo, #ruwbouw, #Techni-Mat, #vakbeurs

Lees verder

nieuws

( Foto: Techni-Mat )

ENGINEERINGNET.BE - Bezoekers zullen tijdens deze vakbeurs kennis en inspiratie kunnen opdoen door middel van een uitgebreid programma met infosessies, seminars en workshops.

Het kennisprogramma zal verschillende actuele thema’s binnen de infra- en ruwbouw sector bestrijken. Zaken als circulair bouwen, klimaat-robuust ontwerpen, verduurzaming, digitalisering, veiligheid en onderhoud van bruggen en wegen zullen uitgebreid aan bod komen.

Verder zullen er workshops zijn over robuuste watersystemen, het aanleggen van voet- en fietspaden in gietasfalt, de beheersing van asbest, nieuwe betonnormen en laag temperatuur asfalt.

Het volledige programma is samengesteld in samenwerking met onder andere Confederatie Bouw, Bouwunie, ADEB-VBA, BGO-OBAC, Aquaflanders en Fedbeton. Axel Weydts (Stad Kortrijk), Tom Roelants (AWV), Liesbeth Rombouts (A.I.V.), Carl Heyrman (Aquaflanders), zijn slechts enkele van de sprekers die hun opwachting zullen maken.

Naast de verschillende infosessies en seminars zullen ook de allereerste Techni-Mat awards uitgereikt worden in drie categorieën: de Sustainability Award, Technical Award en de Audience Award.


Klik hier voor meer informatie.