Veel belangstelling voor nieuw kennis- en netwerkevent

Begin januari vond een geslaagde kick-off van het nieuwe kennis- en netwerkevent Materials+ Eurofinish+ Surface plaats bij Mikrocentrum in het Nederlandse Veldhoven.

Trefwoorden: #Eurofinish, #Materials, #Mikrocentrum, #Surfacing

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE -De organisatie, bestaande uit Mikrocentrum, VOM en Vereniging ION, presenteerden aan ruim 70 belangstellenden de plannen voor de komende editie en vroegen de bezoekers actief mee te denken voor de editie in 2021.

Grenzeloos denken, dat was het overkoepelende thema tijdens de kick-off. Waar in 2019 de start is gemaakt door de samenwerking tussen Mikrocentrum en VOM met Eurofinish+Materials, sluit voor de editie op 3 en 4 juni 2020 nu ook Vereniging ION aan.

Dat de eerste samenwerking als succesvol werd ervaren en vakbeurs Surface nu wordt toegevoegd, werd door het aanwezige publiek als zeer positief ervaren. Organisatoren Timo van Leent (Mikrocentrum), Veerle Fincken (VOM) en Egbert Stremmelaar (Vereniging ION) zijn dan ook unaniem: “Het is de combinatie én de kracht van 3 netwerken die gaan leiden tot een succesvol en grenzeloos kennis- en netwerkevent”.

Veel meer dan alleen een beursvloer
Materials+Eurofinish+Surface wordt veel meer dan alleen een beursvloer waar bedrijven zich kunnen presenteren. Het is de combinatie van beursvloer, congresprogramma, demo area’s, innovatiepleinen, een internationale Meet & Match en materiaal- en coatingdoktoren die het tot een uniek eventconcept maakt.

Na toelichting van het concept voor de komende editie, werd de bezoekers gevraagd actief mee te denken over actuele topics rondom de beurs tijdens een live survey. Dit gaf de organisatie goed in zicht in de kansen en behoeften voor de toekomst.

Over Materials+Eurofinish+Surface
Materials+Eurofinish+Surface biedt op 3 en 4 juni 2020 in het NH Koningshof te Veldhoven een compleet overzicht van de laatste ontwikkelingen binnen de gehele keten; van grondstof tot en met gerealiseerd product.

Waar Materials zich sterk focust op de rol van materialen in het succes van een product, verbinden Eurofinish en Surface professionals die zich bezighouden met oppervlaktetechnieken.

Kortom: daar waar Materials eindigt, beginnen Eurofinish en Surface. Deze synergie maakt dat u als bezoeker alle aspecten vindt om een goed en duurzaam eindproduct te realiseren.


Interesse om te exposeren
Profileer ook uw bedrijf. Kijk hier voor de mogelijkheden:
https://materials-eurofinish-surface.com/exposanten/

Praktische informatie:
Materials+Eurofinish+Surface 2020
3 en 4 juni 2020 - NH Conference Center Koningshof, Veldhoven (NL)
www.materials-eurofinish-surface.com