Sweco neemt handelsfonds Temco over van failliete Ecophos

Sweco Belgium bevestigt de overname het handelsfonds van Temco, een engineeringbureau uit Lummen, dat deel uitmaakte van moederbedrijf Ecophos. Het kreeg hiervoor het akkoord van de rechtbank.

Trefwoorden: #Ecophos, #ingienieursbureau, #overname, #Sweco, #Temco

Lees verder

Techniek

( Foto: Sweco )

ENGINEERINGNET.BE - De handelsrechtbank van Antwerpen, afdeling Hasselt, gaf voorafgaand aan deze overname haar akkoord gegeven na faling van de vennootschap.

Temco levert voornamelijk engineering-, onderhoud- en consultingdiensten aan bedrijven in de ferro/non-ferro, chemie en food sectoren. Daarnaast hebben ze ook middelgrote opdrachten lopen in de energy en automotive branches.

Erwin Malcorps (foto), Managing Director van Sweco Belgium: "De gedreven ingenieurs, consultants en designers van Temco zijn actief in quasi alle takken van de hedendaagse industrie en zijn experten in process, piping, mechanical, electrical, civil en structural engineering. Deze activiteiten passen in onze sterke groei- en ontwikkelingsambitie.”


ACHTERGROND
Temco is opgericht in 1994 en opereert vanuit Lummen (Limburg). Het bedrijf levert hoogwaardige engineeringdiensten aan verschillende industriële sectoren. De medewerkers hebben ruime ervaring in engineeringdisciplines (process, piping, mechanical, E&I, civil, structural), design, projectmanagement, procurement en constructietoezicht.