• 14/03/2012

Staalbouwwedstrijd 2012: extra aandacht voor éénlaagse industriegebouwen

Infosteel geeft startsein voor volgende Belgische editie van Staalbouwwedstrijd voor onder meer ingenieurs.

Trefwoorden: #Industeel, #Staalbouwwedstrijd

Lees verder

Nieuws

( Foto: SGI Engineering )

ENGINEERINGNET.BE -- Infosteel heeft de aftrap gegeven van de 13de editie van de Staalbouwwedstrijd die het jaarlijks afwisselend in België en Luxemburg organiseert.

Als u een creatief of innovatief staalbouwproject hebt gerealiseerd, is een award in deze competitie de beste manier om uw realisatie bij een breed publiek in de schijnwerpers te zetten.

De Staalbouwwedstrijd is bedoeld voor eigenaars, opdrachtgevers, architecten, raadgevend ingenieurs, staal- of gevelbouwers of algemene aannemers van een nieuwbouw of renovatieproject dat geheel of gedeeltelijk in staal werd uitgevoerd en opgeleverd op Belgische bodem (uitgezonderd categorie E - internationale projecten).

De deelnemende projecten moeten gerealiseerd worden tussen juni 2010 en juni 2012. In een nieuwe categorie zal dit jaar extra aandacht worden besteed aan eenlaagse industriegebouwen.

De laureaten en de genomineerden worden dit najaar tijdens de Staalbouwdag voor het voetlicht gebracht.

Download hier het wedstrijdreglement en deelnemingsformulier: http://www.infosteel.be/nl/staalbouwwedstrijd12.php. Uiterste inschrijvingsdatum is 9 april. 2012


(bron: Agoria)

ACHTERGROND
Infosteel, actief in België en Luxemburg, wijdt zich aan de promotie van het goed gebruik van staal in de bouw. Opgericht als vzw, wordt Infosteel ondersteund door een 600-tal leden komend uit de staalnijverheid, staalbouwbedrijven, studiebureau’s en architectenbureau’s. De vzw groepeert tevens de belangrijkste onderwijsinstellingen in architectuur en ingenieurswetenschappen alsook hun vele studenten.