Safety-expert Drivity overgenomen door Rombit

Technologiebedrijf Rombit breidt haar safety aanbod voor de industriële sector verder uit door de overname van Drivity, een opleidingsexpert voor veilig intern transport.

Trefwoorden: #Drivity, #opleiding, #Rombit, #veiligheid, #verreiker, #vorklift

Lees verder

Techniek

( Foto: Rombit )

ENGINEERINGNET.BE - Drivity is gespecialiseerd in opleidingen en coaching ter preventie van ongevallen met interne transport­middelen, zoals vorkliften of verreikers.

John Baekelmans, CEO bij Rombit: “Onze bedrijven delen dezelfde missie, namelijk de veiligheid in de havensector en de logistiek verhogen. Door ons huidige aanbod van software en hardware oplossingen uit te breiden met gebruikersgerichte opleidingen, kunnen we onze klanten een sterk totaalpakket aanbieden.”

De bedoeling is om in de eerste plaats het aantal arbeidsongevallen en het bijhorend menselijk leed verminderen. Een verbeterde rijvaardigheid leidt echter ook tot andere positieve effecten zoals: minder onnodige onderhoudskosten door schade, minder stilstand en dus meer productiviteit

Het aanbod van Drivity wordt geïntegreerd in Romware, de business unit van Rombit die onder andere een veiligheidsarmband op de markt brengt.

Koen Terryn, oprichter van Drivity, gaat bij Rombit aan de slag als safety expert en ook het team van instructeurs maakt de overstap.