Pan-Europese vestiging van ELGi Compressors versterkt

ELGi Compressors Europe, filiaal van ELGi Equipments en wereldleider op het vlak van perslucht met meer dan twee miljoen installaties in meer dan 120 landen, versterkt zijn Europese positie.

Trefwoorden: #compressoren, #ElGi Compressors, #perslucht

Lees verder

Productnieuws

( Foto: ELGi Compressors )

ENGINEERINGNET.BE - Na de opening van de Europese zetel in Waterloo, heeft ELGI Compressors fors geïnvesteerd in management, sales en een distributienetwerk.

Chris Ringlstetter, President van ELGi Europe: “Onze operationale visie is ‘Always Better’. Vandaag versterken wij deze filosofie met de voorstelling van toptechnologische oplossingen voor perslucht, op maat van de klant. Daarnaast vergroten wij onze Europese organisatie met experts in luchtdrukbehandeling. Elk van deze pijlers zal een fundamentele rol spelen bij de implicatie van onze systemen bij onze klanten.”

Daarenboven versterken we onze lokale aanwezigheid met een netwerk van distributiepartners in elke regio. In dit kader kunnen we dan ook de volgende regionale verantwoordelijken voorstellen:

  • Arkadiusz Wrzyszcz, Oost Europa
  • David De Pril, Benelux op interimbasis
  • Graziano dal Tio, Italie, Zuid Europa en Turkije
  • Nils Blanchard, Frankrijk
  • Terry McGuire, UK en Ierland
  • Tord Sandberg, Scandinavië
  • Victor Escolano, Spanje en Portugal.

Het productenaanbod van ELGI voor Europa bevat zowel mobiele compressoren als vaste electrische compressoren. Altijd in de bekende kwaliteit, bedrijfszekerheid en met een lange levensduurk die de return on investment bijzonder interessant maakt.

ELGi heeft in zijn aanbod mobiele compressor van ROTAIR dewelke vooral gericht zijn op de bouw en de landbouw. Tevens ook stationaire oliegeinjecteerde compressorreeksen EN en EG en twee olievrije gamma’s waaronder de nieuw gelanceerde reeks AB - ‘Always Better’.


Meer informatie
ElGi Compressors - + 32 2 828 01 441
elgi_benelux@elgi.com - www.elgi.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.