Belgian Cycling Factory neemt fietsincubator Bikeville over

Bikeville, de incubator voor bedrijven in de fiets- en mobiliteitsindustrie, wordt overgenomen door Belgian Cycling Factory (BCF), één van de toonaangevende spelers op de fietsmarkt.

Trefwoorden: #Belgian Cycling Factory, #Bikevalley, #Bikeville, #incubator, #LRM

Lees verder

Techniek

( Foto: bikevalley.be )

ENGINEERINGNET.BE - De Limburgse Investeringsmaatschappij LRM en andere aandeelhouders verkopen hun aandeel in de incubator aan het Limburgse fietsbedrijf.

Door deze overname krijgt Belgian Cycling Factory, waarvan het hoofdkantoor al gevestigd was naast Bikeville, de volledige site in beheer: zowel de incubator als de windtunnel.

BCF wil met die overname nog meer inzetten op innovatie, start-ups en samenwerkingen met bedrijven. Zo wil het bedrijf nog meer de vinger aan de pols houden op vlak van vooruitgang en innovatie.

Op Bikeville kunnen innovatieve start-ups en bedrijven uit de fiets- en mobiliteitsindustrie al sinds 2016 terecht voor de huur van een kantoor of seat en krijgen ze toegang tot dé netwerkorganisatie binnen de fietssector.


De innovatieve incubator was tot voor deze overname een gedeeld project van de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM, Belgian Cycling Factory, Bioracer, Lazer Sport en Voxdale.