Kübler sensoren met een SAE J1939 interface voor mobiele automatisering

Mobiele automatisering is veelzijdiger dan welke andere industrie dan ook. Turck Multiprox biedt via haar Duitse leverancier Kübler al jaren een breed aanbod encoders, trekkoordencoders, ...

Trefwoorden: #Kübler, #mobiele automatisering, #Multiprox, #SAE J1939 interface, #sensoren

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Specifiek voor mobiele automatisering biedt Kübler sinds kort ook sensoren met een SAE J1939 interface aan.

Absolute magnetische encoders
De Sendix M36- en M58-encoders zijn speciaal ontworpen voor mobiele automatisering. De vrij instelbare SAE J1939-interface maakt eenvoudige integratie in de  systemen van voertuigen mogelijk en is ook leverbaar met e1 goedkeuring. De encoders zijn gebaseerd op de Energy Harvesting-technologie, die staat voor robuustheid dankzij het magnetische scannen en voordelen biedt in ruwe omgevingen.

Het brede temperatuurbereik van -40°... +85°C en de IP67-beschermingsgraad en optionele inox behuizing garanderen een betrouwbare werking. De encoders zijn eenvoudig te integreren in het voertuignetwerk dankzij aanpasbare  J1939 telegrammen (PGN's) voor positie, snelheid en alarm.

Trekkoordencoders
Voor alle trekkoordencoders in de Compact-en Performance series biedt Kübler de combinatie van verschillende  trekkoordmechanismes met encoders en de SAE J1939-interface. Er zijn uitvoeringen voor het meten van lengtes van 0,3…42,5 m. Er zijn verschillende types trekkoord, bevestigingen en variabele montageopties beschikbaar.

Inclinometers
Kübler inclinometers zijn ontworpen voor outdoor gebruik. De robuuste behuizing tot IP69k en het brede temperatuurbereik -40...+85°C garanderen betrouwbaarheid  en een lange levensduur. Een constant hoge nauwkeurigheid met een resolutie van 0,01 ° zorgt voor een optimale meting van de hellingshoek in het meetbereik van 0...360 ° (1-dimensionaal) of ±  85° (2-dimensionaal). De vlakke en stapelbare montage is ideaal voor het implementeren van beveiligingsconcepten. Dit betekent dat er twee sensoren met SAE-J1939 kunnen worden geïnstalleerd als een redundante oplossing om ruimte te besparen.


Meer informatie over de Kübler producten vind u op de website:
www.multiprox.be/nl/kuebler-3526.php

Turck Multiprox nv
Lion d'Orweg 12 - 9300 Aalst
Tel. +32 (0)53 766 566 - Fax +32 (0)53 78 39 77
multiprox.be - www.multiprox.be

 Lees méér over: MultiproxBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.