Coronaproef ’fysiek’ netwerken tijdens succesvolle ABISS2020

Begin oktober slaagden de 68 technologiepartners er in om met 583 fysieke bezoekers en 248 digitale bezoekers te netwerken omtrent trends en oplossingen voor industriële digitalisering.

Trefwoorden: #ABISS2020, #IndustrialFairs, #netwerken, #vakbeurs

Lees verder

nieuws

( Foto: IndustrialFairs )

ENGINEERINGNET.BE - In totaal mocht ABISS2020 dus 831 C-levels en afdelingshoofden uit alle takken uit de industrie verwelkomen, die op zoek zijn naar concrete oplossingen om processen slim, veilig, geconnecteerd en digitaal te sturen.

Met dit 1e Phygital netwerkformat zette Industrialfairs wellicht de toon voor de sector. In hoofdzaak is een phygital event het beste van 2 werelden. Bezoekers kunnen ten allen tijde beslissen of ze wel degelijk fysiek de beurs/summit willen bijwonen, of digitaal via de (web-)app.

Het was een parcours van trial and error om als eerste boven water te komen in de sector, maar al snel blijkt uit de gesprekken en enquêtes met bezoekers en exposanten, dat deze oefening het meer dan waard is geweest.

De rode draad is alvast dat ABISS2020 als eerste “industrieel najaars-evenement” een opsteker was voor iedereen die na alle ‘fully digital events’ terug de draad wou opnemen en honger heeft naar fysieke ontmoetingen in een uiteraard veilige en aangepaste setting.