Striktly Business Software start 2021 met forse groeiplannen

Het bedrijf zal dit het voorjaar kantoren in Roeselare, Hasselt en een extra kantoor in Antwerpen openen en rekent op een verdubbeling van het aantal werknemers.

Trefwoorden: #sociale media, #Striktly Business Software, #Stéphanie Ouachan, #vacatures

Lees verder

HR

( Foto: Striktly Business Software )

ENGINEERINGNET.BE - “Dat klinkt zo vlak na de COVID-19-epidemie heel ambitieus, maar voor ons als bedrijf is het de enige logische stap om verder te blijven groeien na een succesvol tweede helft van 2020”, vertelt CEO Stéphanie Ouachan (32).

Striktly Business Software gaat hierdoor van twee kantoren naar vijf en het personeelsbestand zal opgetrokken worden van 19 naar zo’n 35 werknemers. De nieuwe krachten voor de drie extra filialen wil Ouachan zelf onder haar vleugels nemen, één van haar stokpaardjes. Samen met enkele ervaren sales medewerkers zal ze de nieuwkomers intern klaarstomen.

Ouachan: “Tijdens de komende aanwervingscampagne zullen vooral de people skills primeren. Ervaring in de software- of salessector is zeker geen must.”

Om het nieuwe talent aan te trekken voor de eerste helft van 2021 en om zeer laagdrempelig te rekruteren, worden naast klassieke vacaturecampagnes ook de eigen sociale media ingezet.