• 21/03/2012

Purac Biochem kiest ICT Automatisering voor upgrade besturingssysteem

ICT Automatisering gaat met de vertical Industrial Automation voor Purac Biochem de proces automatisering van de productielocatie in Gorinchem upgraden.

Trefwoorden: #HUMIQ, #ICT, #ICT Automatisering, #Purac Biochem

Lees verder

Nieuws

( Foto: Purac Biochem )

ENGINEERINGNET.NL -- Purac Biochem, onderdeel van CSM, wil de besturingssystemen van de productielocatie in Gorinchem toekomstbestendig maken.

De productielocatie zal daarom worden omgebouwd om op deze manier de capaciteit en flexibiliteit van de locatie te verhogen, zodat de efficiency verder kan worden geoptimaliseerd, de kwaliteit van de producten verhoogd wordt en verdere standaardisatie kan worden doorgevoerd.

Hiervoor heeft Purac samen met HUMIQ gekozen voor het Wonderware Archestra platform. Hiermee kiest Purac voor een platform waarop ook MES functionaliteit uitgerold kan gaan worden in de toekomst. HUMIQ zal als onderdeel van het project een MES-module implementeren.

ICT heeft als systeem integrator jarenlange software supportkennis in huis van de Purac-procesbesturingen. Bovendien is ICT partner van Wonderware en beschikt over de nodige expertise.

In navolging van het vernieuwde besturingssysteem zullen de Purac operators on site worden getraind. Het project is inmiddels gestart en de waarschijnlijke oplevering is december 2012.


(GL)

UPDATE
Sinds april 2012 is de naam HUMIQ B.V. gewijzigd in ICT Automatisering Nederland B.V.