Organisatoren tevreden over eerste editie Techni-Mat

Ondanks de ongewone omstandigheden, is er een mooie basis gelegd voor de nieuwe vakbeurs Techni-Mat. De meeste exposanten waren blij om klanten en relaties nog eens live te ontmoeten.

Trefwoorden: #infrastructuur, #ruwbouw, #Techni-Mat, #vakbeurs

Lees verder

ORI

( Foto: Techni-Mat )

ENGINEERINGNET.BE - Het mooie kader, de strakke organisatie en het sterke inhoudelijke programma zorgden voor een positieve sfeer onder de aanwezigen. Ook de bezoekers waren aangenaam verrast door het diverse aanbod op de beurs. In totaal mocht Techni-Mat 1.659 bezoekers verwelkomen.

Alles verliep ook volgens de strikte regels van het beurzenprotocol, de veiligheid van alle deelnemers is immers de prioriteit voor de organisatie.

Dit is een nieuwe beurs die focust op technieken en materialen voor infra en ruwbouw en is een initiatief van InfraTech (Rotterdam Ahoy) en Matexpo (The Fair Experts).

Tijdens de uitreiking van de allereerste Techni-Mat Awards, kaapte Stradus met CERO Bestrating de Sustainability Award weg en CGK Maritime de Technical Award. Bezoekers brachten op 7 oktober hun stem uit op één van de 6 genomineerden. Stradus met CERO Bestrating won ook nog eens de Audience Award.

De komende dagen wordt er nog een uitgebreide enquête georganiseerd bij de exposanten en bezoekers. Die zal toelaten om de tweede editie nog beter af te stemmen op de wensen van de deelnemers en partners. Die tweede editie zal plaatsvinden op 9 en 10 maart 2022.