10e editie solarvakbeurs InterSolution 2021 gaat door

Op 27 en 28 januari vindt de tiende editie plaats van Intersolution, een netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie. De belangrijkste specialisten uit de branche worden samengebracht.

Trefwoorden: #Intersollution, #omvormer, #vakbeurs, #zonne-energie, #zonnedaken, #zonnepanelen

Lees verder

Nieuws

( Foto: Intersollution )

ENGINEERINGNET.BE - Dankzij de jarenlange ervaring en een feilloze toepassing van het sanitaire protocol zal de organisatie garant staan voor een professionele en veilige beurs.

Beursmanager Delphine Martens: “Dit belooft het evenement te worden waar alle professionals in de solarsector naar uitkijken. Want ondanks alle technologische hulpmiddelen, zoals videoconferenties en chats, blijft de beurs het meest efficiënte platform om nieuwigheden voor te stellen en te ontdekken, en om vruchtbare zakenrelaties te ontwikkelen.”

In Vlaanderen en Nederland blijft het aantal grootschalige zonnedaken en zonneparken toenemen. Met die opmars groeit ook de behoefte aan professionele onderhouds- en monitoringbedrijven.

Ook voor montagesysteemfabrikanten bieden nieuwe markten zich aan: van indak tot opdak, van grondgebonden tot drijvend en van statisch tot zonvolgend. Fabrikanten van omvormers voegen steeds meer nieuwe functies toe en maken van omvormers de spil in het energiemanagement van woningen en andere gebouwen.

Naast zonnestroom heeft ook zonnewarmte een steeds groter potentieel voor de verduurzaming in België en Nederland. Daarom is het ontwikkelen en delen van kennis erg belangrijk.


InterSolution 2021, Flanders Expo, 27-28 januari 2021

Op het programma:
een allesomvattend overzicht van innovaties op het vlak van batterijen, bedrading, fixatiesystemen, meet- en regeltechnieken, monitoringsystemen, montagesystemen, omvormers, productie-uitrusting, PV-modules, regulatoren, software, trackers, warmtepompen, zonneboilers, zonnecellen, zonnecollectoren, zonnepanelen, …