Colt en Atos bundelen hun krachten rond digitale tranformatie

De CCaaS-oplossing van Colt combineert zijn spraak- en cloudmogelijkheden met het Cloud Contact Centre van Atos om de digitale transformatie van bedrijven een boost te geven.

Trefwoorden: #Atos, #CCaaS, #Colt, #Contact Centre-as-a-Service

Lees verder

Techniek

( Foto: alexandersikov - 123RF )

ENGINEERINGNET.BE - Deze nieuwe oplossing stelt organisaties in staat om klanten via elk contact een naadloze ervaring te bieden. Het contact kan via ieder kanaal verlopen: telefoon, social media, chatsessies of innovatieve AI-oplossingen.

CCaaS biedt bedrijven de mogelijkheid om meer klantenserviceprocessen in de cloud onder te brengen en om een virtueel contactcenter te implementeren. Tegelijkertijd werkt het met klantenservice agents die volledig zijn geïntegreerd met de CRM-systemen van bedrijven.

Ook de essentiële tools die nodig zijn voor het klantcontact zijn geïntegreerd. CCaaS wordt vanuit de cloud aangeboden en biedt zo ondersteuning voor klantenservicemedewerkers die vanuit het thuiskantoor opereren.

Via de introductie van deze oplossing willen Colt en Atos de klantervaring aanzienlijk verbeteren door een integraal, naadloos en schaalbaar platform aan te bieden.

De CCaaS-oplossing zal in het eerste kwartaal van 2021 in Europa verkrijgbaar zijn.