I-care verkozen tot Waalse onderneming van het jaar

I-care uit Bergen won het van Dubuisson, Efficy, Technord en TRBA tijdens een virtuele prijsuitreiking. Deze 25ste editie werd georganiseerd door EY, samen met L’Echo en BNP Paribas Fortis.

Trefwoorden: #Entreprise de l'Année, #EY, #I-Care, #Proxyclick

Lees verder

Nieuws

( Foto: EY )

ENGINEERINGNET.BE - De selectie gebeurde door een professionele jury van prominenten uit de Belgische ondernemerswereld en Fabrice Brion, CEO I-Care, ontving de prijs uit handen van premier Alexander De Croo.

Tijdens deze virtuele editie werd eveneens de prijs voor ‘Scale-up de l’Année’ 2020 uitgereikt. De scale-up Proxyclick uit Sint-Pieters-Woluwe ontving deze prijs als bloeiende jonge onderneming. De andere genomineerden voor deze prestigieuze prijs waren BePark, EyeD Pharma, La Niche en Sortlist.Ter informatie: vanavond volgt de uitreiking van de Vlaamse tegenhangers.

ACHTERGROND
EY organiseert de verkiezing van ‘L’Entreprise de l’Année’ sinds 1996 en beloont hiermee de ondernemingen in Franstalig België die zich onderscheiden met hun innoverende aanpak, internationalisering, ondernemingsgeest, strategische visie, financiële gezondheid en volharding in alle omstandigheden.

De prijs voor ‘Scale-up de l’Année’ beloont Brusselse en Waalse scale-ups die zich in de ontwikkelingsfase bevinden, veel potentieel hebben en een beloftevolle toekomst tegenmoet gaan.