Online Jobfair voor aanstormende ingenieurs

Ieder jaar organiseert VTK Gent een Jobfair, hoogtepunt van de career-gerelateerde activiteiten. Dit jaar zal deze zich in een virtueel jasjes bevinden aan de hand van het platform Graduateland.

Trefwoorden: #Jobfair, #UGent, #VTK

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Deze Jobfair geeft de mogelijkheid aan studenten om meer dan 140 bedrijven te ontmoeten uit alle relevante sectoren voor ingenieurs: de place to be voor alle studenten en alumni die nog op zoek zijn naar een stage of job.

Meer dan 1.000 studenten ingenieurswetenschappen komen de verschillende bedrijven ontdekken via conversaties met de verschillende vertegenwoordigers. Op deze manier krijgen ze een idee van de bedrijfscultuur, informatie omtrent de applicatie procedures en ontmoeten ze mogelijks hun toekomstige baas of collega’s.

Op de jobfair worden ook enkele andere activiteiten aangeboden. Zo krijgen de studenten de mogelijkheid om hun cv te laten screenen, aan een mock-up interview deel te nemen en hun LinkedIn profiel te laten screenen.

De deelnemers krijgen een digitale versie van de Jobguide een week voor het event van start gaat met al de essentiële informatie over de verschillende bedrijven om zich optimaal voor te kunnen bereiden op dit event.

Over de jaren heen hebben niet alleen ingenieurs van onze faculteit, maar ook wiskundigen, handelsingenieurs, industrieel ingenieurs en bio-ingenieurs hun weg gevonden naar deze Jobfair. Voor ieder wat wils.

Indien je als bedrijf interesse hebt, kan je ons steeds bereiken via career@vtk.ugent.be of op deze website
Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.