Ingenieurs recruitment in online jasje

Op 2 maart vindt naar jaarlijkse traditie de Jobfair van VTK (faculteitsvereniging van de studenten ingenieurswetenschappen aan de KU Leuven) plaats. Dit jaar zal deze online plaatsvinden.

Trefwoorden: #jobbeurs, #jobfair, #VTK Leuven

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Jaarlijks trekt de Jobfair meer dan 1.500 geïnteresseerde studenten die op zoek zijn naar een eerste contact met de professionele wereld of een potentiële werkgever.

150 bedrijven maken een dag vrij om zichzelf kenbaar te maken en mogelijk nieuwe collega’s warm te maken. Deze combinatie tussen studenten en bedrijven maakt het de grootste recruitment beurs voor ingenieurs in de Benelux.

Sinds 2013 vindt deze beurs plaats in de Brabanthal, een evenementenhal gesitueerd vlakbij het research park Haasrode kort bij Leuven, die binnenkort tevens als vaccinatiecentrum voor stad Leuven zal dienen.

De editie van 2021 zal uitzonderlijk niet meer in deze hal plaatsvinden, maar voor een eerste maal volledig online via Graduateland. Graduateland is een platform speciaal gericht op het in contact brengen van studenten en bedrijven. Dit doet het door videocalls, chats en het delen van documenten en filmpjes mogelijk te maken op een overzichtelijke en aangename manier.

Zowel bedrijf als student blijven op zoek naar manieren om met elkaar in contact te komen. Dit is zeer duidelijk gebleken uit de interesse voor evenementen eerder op het jaar. Het is met deze motivatie dat de vrijwilligers van VTK zich volop blijven inzetten om de vraag voor recruitment te faciliteren en er vol voor gaan om dit jaar de overschakeling van een fysiek naar online evenement te maken.


Klik hier voor meer informatie
Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.