Werner Lievens nieuwe managing director WEG Benelux

Werner Lievens, die meer dan negen jaar ervaring heeft in diverse functies bij WEG, volgt Omer Vanheer op. Die laatste besliste, om na 17 jaar in die functie, terug te treden.

Trefwoorden: #managing director, #WEG, #Werner Lievens

Lees verder

Techniek

( Foto: WEG )

ENGINEERINGNET.BE - Als managing director krijgt Lievens de verantwoordelijkheid over alle bedrijfsactiviteiten bij WEG Benelux met als belangrijkste doel om de periode van succesvolle groei voort te zetten.

Sinds hij bij het bedrijf in dienst trad in maart 2012, is hij in diverse functies werkzaam geweest, onder meer als operations manager. In die rol had hij te maken met de technische specificaties van klanten uit België, Nederland en Luxemburg.

Ondanks de wereldwijde financiële verstoringen heeft het bedrijf gedurende de afgelopen 15 jaren aanhoudend jaarlijkse groei laten zien. Hieronder valt ook de groei bij het Benelux-team, dat momenteel 63 medewerkers telt.

Lievens: “Dit is de volgende stap in mijn carrière, waar ik in de laatste paar jaren al naartoe heb gewerkt. Ik ben van hier afkomstig en ken de klanten en het team, dat zeer deskundig en kritisch is bij alles dat we doen.

WEG heeft trouwens onlangs zijn Belgisch magazijn uitgebreid door de opslagcapaciteit met 1800 m² te vergroten en heeft plannen om nieuwe verkoopmedewerkers aan te werven.