Siemens helpt CommScope aan futureproof energievoorziening

CommScope produceert in Leuven de klok rond verbindings­dozen voor de koper- en glas­vezel­net­werken voor alle grote tele­com­opera­toren. Een futureproof energie­voorziening drong zich op.

Trefwoorden: #Commscope, #energie, #energievoorziening, #Siemens

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Siemens )

ENGINEERINGNET.BE - “Tot voor kort gebeurde dat met een energievoorziening uit de jaren 70”, zegt Wilfried Schoeters, Supervisor Facilities bij CommScope Belgium. “Voor een oplossing gingen we te rade bij Siemens-partner en energiespecialist EME – een keuze voor kwaliteit, ervaring en passie.”

Bij het bedrijf staat energiemanagement al langer op de agenda. Zo trad het bedrijf in 2005 toe tot het auditconvenant en maakt het sindsdien werk van een optimale energiedistributie. Een update van de hvac- en lichtsturing op basis van DesigoCC van Siemens is slechts een van de vele nieuwigheden die werden ingevoerd.

Recent kwam ook de stroomvoorziening onder de aandacht. Een risicoanalyse had aangetoond dat de energievoorziening gevaren inhield voor zowel de productiecontinuïteit als de veiligheid van de operatoren.


Klik hier voor het volledige verhaal