Studiebureau Jouret toont belang van netwerken aan

Samen met OLM, Hbaat, Ouest en Dédale heeft ORI lid Studiebureau JOURET uit Sint-Niklaas eind 2020 vernomen dat ze laureaat zijn van de wedstrijd voor het studieproject ‘Max aan de Zenne’.

Trefwoorden: #Dédale, #Hbaat, #netwerken, #OLM, #Ouest, #studiebureau Jouret

Lees verder

ORI

( Foto: OLM )

ENGINEERINGNET.BE - De opdracht bestond uit de multidisciplinaire studie voor de stad Brussel, Brussel Leefmilieu en Brussel Mobiliteit voor de herinrichting van het Maximiliaanpark, de openlegging van de Zenne, de herinrichting van de Bolivarlaan, de herinrichting van het Redersplein en de verplaatsing van de boerderij.

Een internationaal gezelschap zal hier nu dus mee aan de slag gaan: OLM uit Parijs voor landschap, Studiebureau Jouret uit Sint-Niklaas voor wegen, water en mobiliteit, Dédale voor participatie, Hbaat uit Lille en Ouest uit Brussel voor architectuur.

Studiebureau Jouret heeft binnen de groepering zijn bestaande netwerk toegevoegd in onderaanneming voor het bestuderen van een aantal specifieke deeltaken: Vectris voor mobiliteit, AGT voor grondwaterstudies, IMDC voor modellering Zenne, Eveka voor veiligheid, en Up&Cie voor vergunningen.

Ook Zeugma voor technieken, RYA voor energie en Util voor stabiliteit maken deel uit van de multidisciplinair samengestelde groep. Studiebureau Jouret is ervan overtuigd dat samenwerking met externe bureaus, die elk een doorgedreven specialisatie hebben, betere resultaten geeft.

“De huidige coronacrisis heeft aangetoond dat hybride werken kan, zelfs binnen één adviesbureau. Wat kan op individuele basis, kan best ook doorgetrokken worden in een netwerkomgeving van verscheidene bureaus met verschillende doorgedreven disciplines. Netwerken wordt het nieuwe normaal”, stelt Henri Jouret, zaakvoerder van Studiebureau Jouret.