Meest efficiënte manier om hoge CO2-concentraties te meten

Sensirion, expert in omgevingssensoren, introduceert de nieuwe STC31 CO2-sensor voor het meten van hoge CO2-concentraties, een nauwkeurige gebaseerde CO2 sensor met een bereik van 0-100%.

Trefwoorden: #BMF System Parts, #CO2, #Sensirion, #sensoren

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - CA-parameters zijn kooldioxide (CO2), vochtigheid en temperatuur (RH/T).

De precieze omstandigheden hangen sterk af van het product dat men vervoert, maar bij voorkeur vervoert men fruit bij een lage temperatuur, een hoge vochtigheidsgraad en een CO2-concentratie tussen 1% en 20%. Voor het meten van deze CO2 concentratie is de nieuwe STC31 CO2-sensor van Sensirion interessant.

De STC31 is een nauwkeurige gebaseerde CO2 sensor met een groot bereik van 0-100%. Het gepatenteerde meetprincipe van de sensor is gebaseerd op thermische geleidbaarheid, dit resulteert in een hoge nauwkeurigheid en een goede stabiliteit op lange termijn.

Dankzij de I2C interface en het ultralaag stroomverbruik is de STC31 de ideale keuze voor batterijgevoede applicaties.

De uitstekende prestaties van deze sensoren zijn gebaseerd op de gepatenteerde CMOSens-technologie van Sensirion, die het sensorelement, de signaalverwerking en de digitale kalibratie combineert op een kleine CMOS-chip.

De beproefde CMOSens-technologie is perfect geschikt voor massaproductie van hoge kwaliteit en is de ideale keuze voor veeleisende en kostengevoelige OEM-toepassingen.


Voor meer informatie omtrent de STC31 kunt u contact opnemen met:
BMF System Parts BV
Spaarpot 149 - NL-5667KW  Geldrop
T. +31 (0)40-8512170 - info@bmf-systemparts.com - www.bmf-systemparts.comBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.