Verschillende Techlink Awards 2023 uitgereikt

Eco-Technix, Ministry of Solar, SEDS, IFTech, Stroomop en Collignon-Eiffage kregen een Techlink Award 2023 uitgereikt. Daarnaast waren er Data Quality Awards 2023 voor Niko, SLV en Duravit.

Trefwoorden: #award, #installatiebedrijf, #Techlink

Lees verder

Nieuws

( Foto: Technlink )

ENGINEERINGNET.BE - Techlink, gefuseerd met F.E.E., is de Belgische beroepsfederatie voor fabrikanten, distributeurs, installateurs en bedrijven die instaan voor onderhoud en energie- en afvalbeheer binnen het Ecosysteem van multifunctionele installaties.

De Techlink Awards werden uitgereikt aan 6 aangesloten bedrijven die een innovatief en duurzaam dossier hadden ingediend in één van de 3 voorgestelde categorieën.

In de categorie 'Duurzame renovatie' was de award voor Eco-Technix (slotgracht van Kasteel Merode wordt energiebron) en Ministry of Solar (drijvende zonnepanelen en biodiversiteit in Les Petons), in de categorie 'Duurzame nieuwbouw' voor SEDS (intelligent energiesysteem voor collectieve huisvesting O3 SHIFT Lier) en IFTech (geothermische energie voor ZOL), in de categorie 'Sustainable management' voor Stroomop (duurzaam management in gehele bedrijfsuitvoering consequent toegepast) en was er een 'Ereprijs' voor Collignon-Eiffage (dynamisch beheer van elektrische wagenparken).

Daarnaast werd er aan drie fabrikanten uit het multifunctionele installatie-ecosysteem een Data Quality Award uitgereikt. Deze bedrijven onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van hun productgegevens en hebben hierin fors geïnvesteerd.

In de categorie 'Electrotechniek' ging de award naar Niko, Belgisch familiebedrijf dat elektrische en elektronisch oplossingen biedt, de award in de categorie 'Verlichting' ging naar SLV, een internationale groep van Duitse oorsprong en een speler in de wereld van de hedendaagse verlichting, en de award in de categorie 'HVAC en Sanitair' was voor Duravit, internationale fabrikant en marktleider op het gebied van design badkamers.