Paul Deschrijver wordt nieuwe voorzitter van essenscia Brussel

Paul Deschrijver, Site Manager van de Solvay Campus in Neder-Over-Heembeek, is door de Raad van Bestuur unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter van essenscia Brussel.

Trefwoorden: #Brussel, #essenscia, #Paul Deschrijver, #sectorfederatie, #Solvay, #voorzitter

Lees verder

HR

( Foto: essenscia )

ENGINEERINGNET.BE - Hij zal deze functie opnemen vanaf 5 juni, wanneer hij huidg voorzitter Christiane Malcorps opvolgt, die met pensioen gaat.

Paul Deschrijver, doctor in de organische chemie aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB), startte in 1990 zijn carrière bij Solvay, waar hij momenteel de functie bekleedt van Site Manager van de Solvay Campus in Neder-Over-Heembeek.

Tijdens zijn carrière bij het chemiebedrijf heeft hij verschillende functies uitgeoefend in productiemanagement en als directeur van vestigingen in België, Frankijk, Nederland en Duitsland.

Concurrentiekracht, duurzaamheid en talent zullen de prioriteiten voor de komende drie jaar vormen.


De volledige Raad van Bestuur van essenscia Brussel bestaat uit: Frédéric Druck, gedelegeerd bestuurder van de regionale afdeling ; Wim Blendeman, Catalent ; Jean-Luc Dewez, Corden Pharma ; Sophie Eykerman, Sterop ; Xavier Hormaechea, UCB en Peter Janssen, Plasma Industries.