Navingo heeft Career Podcast gelanceerd

De Navingo Career Podcast behandelt thema's over hoe het is om te werken, keuzes te maken, te leven en alles wat daarbij hoort in de maritieme, offshore en (duurzame) energie sector.

Trefwoorden: #Navingo, #Navingo Career Podcast, #podcast

Lees verder

HR

( Foto: Navingo )

ENGINEERINGNET.BE - Coco Kossmann (Navingo), en haar twee podcast buddy's Anna Koper (TU Delft Solar Boat Team) en Floor Walterbos (student Elektrotechniek TU Delft) bespreken de meest uiteenlopende onderwerpen en interviewen de leukste mensen uit de sector.

En iedere aflevering bepreken de dames een vacature van NavingoCareer.com die hun opgevallen is. De eerste 3 afleveringen zijn te beluisteren op de bekende kanalen en iedere twee weken komt er een nieuwe aflevering online.

In de eerste 3 afleveringen komen er veel verschillende onderwerpen aan bod. Het gaat van het TU Delft Solar Boat Team tot aan Industrieel ontwerpen, van Elektrotechniek tot wonen op zee en van dikke boten tot registerloods zijn bij het Nederlands loodswezen.

En, er worden vacatures besproken van onder andere Offshore Operator E&I en van Projectmanager Maritime Operations bij MARIN.


Klik hier om je deze podcast te volgen