Eplan organiseert Efficiency Days 2021

Het hele event zal in het teken van verbinding staan. Denk maar aan het verbinden van de verschillende fases binnen het bedrijfsproces: bijv. van de conceptfase over de engineeringsfase.

Trefwoorden: #digitalisering, #efficiency days, #Eplan

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens de Efficiency Days toont Eplan hoe hun klanten de afdelingen met elkaar kunnen verbinden. Dat doen ze aan de hand van productsessies, praktijkcases en een rondetafelgesprek.

Naast het plenaire gedeelte bestaat het programma uit verschillende breakoutsessies die op maat samengesteld kunnen worden. De topics werd in overleg met de klanten ineengestoken. Daarnaast wordt ook het nieuwe EPLAN Platform 2022 uitgebreid voorgesteld en zal gastspreker Peter Hinssen zijn stelling “De digitalisering van onze samenleving is onomkeerbaar” komen toelichten.

Ook verbinding binnen teams, afdelingen of bedrijven is een must. Het is onder meer daarover dat slotspreker Ann Wauters het zal hebben. Hoe bouw je in korte tijd een team dat betrokken is, waar er vertrouwen is en waar men kan omgegaan met concurrentie? Hoe kan je elkaar verantwoordelijk houden met als doel resultaten te halen en titels in de wacht te slepen?


Eplan Efficiency Days - 5 oktober - Congrescentrum Lamot, Mechelen

Klik hier voor meer informatie