S-Frame Software overgenomen door Altair

S-Frame Software is gespecialiseerd in oplossingen voor het constructief analyseren van externe belastingen op bouwkundige constructies, zoals wind, water en sneeuw, om te voldoen aan de ontwerpnormen.

Trefwoorden: #Altair, #software

Lees verder

Techniek

( Foto: S-Frame Software )

ENGINEERINGNET.BE - De oplossingen van S-Frame Software worden al zo’n veertig jaar benut voor het analyseren en ontwerpen van bouwkundige constructies, onafhankelijk van de geometrische complexiteit, optredende krachten en niet-lineaire effecten.

Bouwkundige en civieltechnische constructeurs en ingenieurs optimaliseren hiermee hun ontwerpen op basis van de materiaaleigenschappen en bouwstandaarden.

Verder stimuleert het bedrijf al jaren het gebruik van meer hout voor het ontwerpen van duurzame en esthetisch fraaie constructies en gebouwen. De software bevat tevens gedetailleerde rapportages om te kunnen voldoen aan de ontwerpstandaarden.

Alle S-Frame Software wordt toegankelijk via Altair Units, het gepatenteerde licentiemodel op basis waarvan klanten alleen betalen voor functionaliteit die ze gebruiken.