4.000 maakbedrijven registreerden deze maand voor Machineering 2021

Het staat vast: Machineering gaat door op 8, 9 en 10 september in Brussels Expo en wordt het walhalla van de maakindustrie en machinebouw. De verwachtingen van onze bezoekers zijn hoog gespannen – na 18 maanden beurzenvacuüm.

Trefwoorden: #Machineering, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Machineering )

ENGINEERINGNET.BE - Machineering 2021 is het traditionele Belgische 3-daagse treffen voor ieder bedrijf op zoek naar het allernieuwste omtrent maken, ontwerpen, assembleren, materiaalinnovaties, werktuigmachines, gereedschappen, maintenance en automatisering rond productie. De belangrijkste bezoekers zijn operations teams en management uit de metaal-en kunststoffenbewerking, machine-en apparatenbouw en industriële toelevering.

3 redenen waarom u als maakbedrijf op Machineering moet zijn     

  1. Een funnel van 2 jaar tech-innovaties ziet het daglicht op 8, 9 & 10 september in Brussels Expo: Technologische ontwikkelingen die u enkel online kon meevolgen staan nu on display en in demo in Paleis 8.  Het allernieuwste omtrent verspanen, plaatbewerking, verbinden, coaten, vervormen, 3D-printen, ontwikkelen, meten en testen wordt door 100 exposanten met verve in werking gedemonstreerd. Niets gaat boven het zintuiglijke zien en aanraken, in rechtstreekse interactie met de leverancier zelf.
  2. Onbetaalbare inzichten en technologie-immersie via Expert Classes: Op Machineering krijgt u inzichten waarmee u en uw team de komende jaren de  productie, de strategie , de productontwikkeling, de digitalisering en de automatisering van uw organisatie tot een hoger niveau tillen.Thematieken zijn o.a (Wire Arc) Additive Manufacturing, verspanen 4.0, fast prototyping, predictive maintenance & retrofit 4.0. Bekijk hier het programma.
  3. Inschrijven via één van onze 100 exposanten Machineering Partners biedt u privileges tijdens de 3 beursdagen en tijdens de uitgebreide nocturne van donderdag 9 september: Op donderdag 9 september is een feestelijk laatavondbezoek (tot 22u) aan Machineering mogelijk. Alle bezoekers zijn uiteraard welkom. U kan ook genieten van een upgrade en als VIP de nocturne bezoeken indien u via een nocturne code van één van onze 100 exposanten registreert. Bekijk hier de exposantenlijst en neem contact op met uw leverancier.

Machineering bezoeken en Sanitaire étiquette
Dankzij versoepelde maatregelen en een sterk hygiëneprotocol vindt de beurs veilig en in zijn vertrouwde vorm plaats. Vanaf 1 september zijn er voor vakbeurzen in België geen beperkingen meer op aantallen bezoekers, geen tijdslots meer, en daarenboven moet er geen Covid Safe pas of PCR-test worden voorgelegd. In België wordt een beursbezoek gelijk gesteld aan een winkelbezoek. Verder volstaat het om uw beursbezoek te voorregistreren (business as usual dus…) en rekening te houden met vertrouwde sanitaire voorschriften.


Klik hier om uw gratis bezoek te registreren.

Klik hier voor info over de sanitaire étiquette op Machineering.

Machineering 2021, Brussels Expo (hal 8) van 8-10 september 2021