Software voor beter beheer van de machinevloot

Vintecc, ontwikkelaar van machinesoftware, heeft onlangs Capture gelanceerd, waarmee een machinevloot op een betere manier beheerd kan worden. De ontwikkeling gebeurde samen met enkele referentieklanten.

Trefwoorden: #machinebouw, #Vintecc

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Vintecc / Pattyn )

ENGINEERINGNET.BE - Het bedrijf is al enkele jaren bezig met de ontwikkeling van hun data framework Capture. Samen met enkele referentieklanten zoals Pattyn België, Picanol, Atlas Copco en enkele anderen werd dit nu ontwikkeld tot een robuuste infrastructuur die flexibel kan ingezet worden volgens de behoefte van de klant.

Ben Hubert, CEO, Pattyn België: “De samenwerking met Vintecc zien we echt als een partnership. We zijn niet gestart vanuit een use case, maar zijn vertrokken vanuit een idee. We maken niet altijd gebruik van de standaardontwikkeling en we weten ook niet altijd wat we morgen gaan nodig hebben. Gelukkig zijn zij zeer flexibel en denken ze altijd mee aan een oplossing.”

Het doel is om Capture nog verder uit te breiden met extra functionaliteit die verder gaat dan puur data verzameling of analyse. AI integraties en andere toekomstgerichte features staan op de roadmap, alsook het uitbreiden van het remote beheer van een wereldwijde machinevloot.

Vintecc gaat volop op zoek naar partners, ook in het buitenland, om Capture te lanceren om zo hun ultieme missie bereiken: Creating Smarter Machines.
Meer informatie: capture-data.com