Machineering 2021 wist 4.139 professionnals te lokken

Machineering was de allereerste maakbeurs sinds de corona-uitbraak. De verwachtingen waren hooggespannen, maar al snel veranderden de wat aarzelende bezoekers in enthousiaste netwerkers die de technologiedemo’s en de bruisende nocturne wisten te smaken.

Trefwoorden: #maakindustrie, #Machineering, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Industrialfairs )

ENGINEERINGNET.BE - De sfeer op de beurs was uiterst positief met zowel exposanten als bezoekers die duidelijk enthousiast waren om elkaar eindelijk opnieuw persoonlijk te kunnen ontmoeten en ondergedompeld te worden in de laatste productie-engineeringtechnologie.

De meeste bewerkingstechnologie (lassen, snijden, buigen, ponsen, verspanen, 3D printen) was dan ook effectief in demo te zien op de beursvloer en ook de 12 Expert Classes oogstten veel bijval.

Wie vorige week niet aanwezig kon zijn in Brussels Expo kan nog altijd terecht op Machineering Digital, het online platform waar de technologieën van de exposanten doelgericht opgezocht kunnen worden, met de exposanten geconnecteerd kan worden of alle Expert Classes ‘on demand’ (her)bekeken kunnen worden. Klik hier om te dit platform te ontdekken.

Organisator Industrialfairs blikt zeer tevreden terug op deze succesvolle editie. De reacties bij de 100 exposanten waren unaniem positief over de kwaliteit van de bezoekers.

De volgende editie van Machineering zal in 2023 plaatsvinden, hoogstwaarschijnlijk opnieuw in het voorjaar (maart).