Energie Platform Vlaanderen aan derde editie toe

De toekomst wordt een grote opgave. De komst van een Europees 'Fit for 55' pakket, het goedgekeurde Belgische Relance plan en de finale beslissing over de kernenergiecentrales in November. Kortom, veel belangrijke beslissingen in een korte periode.

Trefwoorden: #energie, #Energie Platform

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Management Producties )

ENGINEERINGNET.BE - Op 30 november zal de top van de energiesector, de overheid en de grootverbruikers elkaar weer live treffen voor de 3e editie van Energie Platform Vlaanderen. Het beloven serieuze gesprekken te worden op een cruciaal moment waarin veel samen komt.

In november valt er een definitief besluit over kernenergie, projecten uit het Relance plan zijn verder in ontwikkeling en het ‘Fit for 55’ van de EU brengt ons dichterbij de realisatie van een CO2 neutrale industrie en duurzame wereld.

Onder leiding van presentator Wim De Vilder, zullen wij in gesprek gaan over de interconnectiviteit tussen groene elektronen, groene molecules en de flexibiliteit van het energiesysteem.

Onder andere Minister van Energie, Tinne Van der Straeten - CEO, Eneco, Jean-Jacques Delmée en CEO, Fluxys, Pascal de Buck (bevestigd onder voorbehoud) zullen deelnemen aan het gesprek van cross-chain samenwerkingen.

Engineeringnet is mediapartner van dit event en als lezer maakt u gebruik van de promotiecode ENET50 voor een korting van 50 euro op de inschrijvingskosten. Klik hier om u aan te melden.