10de Stoomtechniekdag met als thema ‘onderhoud en prestaties van stoomsystemen’

Het Stoomplatform organiseert op woensdag 20 oktober 2021 haar 10de Stoomtechniekdag, dit jaar onder het thema ‘onderhoud en prestaties van stoomsystemen’. De studienamiddag is het vervolg op ons webinar van 21 juni 2021 over hetzelfde onderwerp.

Trefwoorden: #Energik, #stoom, #stoomtechniekdag

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Energik )

ENGINEERINGNET.BE - Het concept blijft hetzelfde als voorgaande jaren: verschillende sprekers brengen in korte presentaties hun expertise over het onderhoud van stoomsystemen.

Verder is het de bedoeling om stoomgebruikers met elkaar in contact te brengen. Kennis over stoomtechnieken is immers kostbaar. Het is daarom belangrijk dat gebruikers en aanbieders, maar ook gebruikers onderling, de banden met elkaar aanhalen.

Er staan vijf sessies gepland over het onderhoud en de prestaties van enkele belangrijke componenten van stoominstallaties, waaronder het ketelhuis, de kleppen, het voedingswater- en de condensaatpompen.

De dag wordt afgesloten met een receptie en de (door corona uitgestelde) award-uitreiking voor de winnaars van de Energy Manager of The Year 2020.

Klik hier voor het volledige programma en inschrijving.
Klik hier om de video van de webinar van vorig jaar te herbekijken.