Bezoek Pollutec van 12-15 oktober in Lyon

De 2021-editie van de Pollutec, georganiseerd door RX France, overtuigd van de complementariteit van een digitale format, wordt een hybride editie om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen deel te nemen.

Trefwoorden: #milieu, #Pollutec, #vakbeurs

Lees verder

nieuws

( Foto: Pollutec )

ENGINEERINGNET.BE - Pollutec 2021, het internationale referentie-evenement van oplossingen voor het milieu voor de industrie, steden en gebieden, opent de deuren voor zijn bezoekers van 12 - 15 oktober in Eurexpo, Lyon (Frankrijk).

"Het hybride karakter van de beurs stelt onze nationale en internationale bezoekers in staat om, naar eigen keuze en in de best mogelijke omstandigheden, deel te nemen aan de beurs. We hebben bijvoorbeeld voorzien om een brede selectie conferenties in webstreaming uit te zenden, en ook om onze samenwerking te vernieuwen met de Greendays-matchmaking die gezamenlijk zijn georganiseerd met de Kamer van Koophandel van Auvergne-Rhône-Alpes, die in 2020 een groot succes waren met 60 deelnemende landen...," aldus Alexis de Gérard, directeur van de Pollutec.

"Daarnaast zijn ook nieuwe fygitale (fysiek/digitaal) diensten in voorbereiding zijn, zoals digitale terminals zowel in verband met een fysieke demonstratieruimte als onze directory met oplossingen. De laatste tijd zien we veel nieuwe ideeën en we zetten al onze energie en vaardigheden in om deze editie voor iedereen tot een succes te maken.”

Klik hier om uw badge voor Pollutec aan te vragen.