Eplan Platform 2022 gelanceerd

Deze nieuwe versie omvat een nieuw ontworpen gebruikersinterface, verbeterde workflows en veel extra functies, gecombineerd met aanvullende cloudservices en daarnaast valt het op door gebruiksgemak en hoge prestaties.

Trefwoorden: #Eplan, #software

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Eplan )

ENGINEERINGNET.BE - De nieuwe, meer intuïtieve gebruikersinterface is gebaseerd op veel gebruikte internationale gebruikersconcepten, wat het makkelijk maakt om met de software aan de slag te gaan.

De ontwikkelaars van Eplan hebben ook duidelijk rekening gehouden met workflows. De software is namelijk zo ontworpen, zodat de samenwerking binnen de industriële waardeketen verbeterd kan worden. Een CAE oplossing zoals dit, vormt namelijk voor veel bedrijven de ruggengraat van hun engineering en productontwikkeling.

Ze zijn veelal zeer diep ingebed in de bedrijfsinfrastructuur en de strategie van de klant en investeringen daarin worden jaren vooruit gepland. Vandaar dat een van de duidelijke doelstellingen bij de ontwikkeling het optimaliseren van de data-uitwisseling tussen de afzonderlijke stakeholders in de bedrijfsecosystemen was.

Het Eplan Platform 2022 is uitsluitend beschikbaar als abonnement. Hierdoor wordt het investeringsrisico geminimaliseerd door lage instapprijzen en flexibelere planningsmogelijkheden voor individueel softwaregebruik.

Klik hier voor meer informatie over het platform.