Bouwspecifieke samen­werkings­platform Conclude binnenkort beschikbaar

Dit flexibele, veilige platform voor bedrijven in de bouwsector en vastgoedeigenaren stroomlijnt de communicatie, planning en workflows in bouwprojecten en voorkomt miscommunicatie, dataverlies, faalkosten en conflicten in versiebeheer.

Trefwoorden: #BIM, #bouw, #cloud

Lees verder

Nieuws

( Foto: Thinkproject )

ENGINEERINGNET.BE - Conclude is het cloudplatform van Thinkproject waar partners in bouw- en infrastructurele projecten altijd en overal toegang hebben tot hun relevante en actuele gebouwinformatie.

Alle betrokkenen in een bouwproject kunnen al hun gebouwdata in de cloud raadplegen, delen, wijzigen, monitoren en archiveren.

Het platform is gecertificeerd conform ISO 27001 en garandeert uniforme inzichtelijke en reproduceerbare processen en up-to-date databeveiliging. Het biedt geïntegreerde tooling voor het realiseren, onderhouden en beheren van grote en kleinere bouwprojecten.

Naast het Document Management Systeem (DMS) beschikt het over een geïntegreerde BIM-module, een module voor defectmanagement en een app om het gebouw of project over te kunnen dragen aan de eigenaar. De module ‘Kosten en Budget’ zorgt ervoor dat gebruikers inzage hebben in de financiële aspecten van het project.

Het platform zal vanaf 1 oktober in de Benelux beschikbaar zijn.