Wat heeft Pollutec 2021 in petto?

Van de behandeling van vervuiling en overlast tot de bescherming van het milieu en de strijd tegen klimaatverandering, heeft de Pollutec zich in de loop der jaren gepositioneerd als internationaal referentie-evenement voor ecologische en energietransitie.

Trefwoorden: #Pollutec, #vakbeurs

Lees verder

nieuws

( Foto: Pollutec )

ENGINEERINGNET.BE - De beurs brengt elke editie weer innovaties en actuele onderwerpen naar voren en brengt alle Franse en internationale spelers op milieugebied samen met één doel: oplossingen bieden voor milieukwesties voor alle belanghebbenden.

Voor de 2021-editie richt de Pollutec haar programmering op 5 belangrijke milieukwesties, namelijk: de decarbonisering van de industrie, het beheer van watervoorraden, biodiversiteit van bedrijven, het beheer van biowaste en de strijd tegen de kunstmatige bemesting van de bodem.

Parallel hieraan, en voortbouwend op het succes dat in 2018 werd behaald, zal de beurs op zijn Circular Economy Forum de programmering vernieuwen die is gewijd aan de implementatie van circulariteitsbeginselen door steden en gebieden. Het zal ook de gelegenheid bieden om beleidsontwikkelingen op zowel nationaal als Europees niveau te ontcijferen en de gevolgen van deze wetswijzigingen op verschillende niveaus te begrijpen.

Een ander hoogtepunt, langverwacht sinds de oprichting in 2016, zullen de Pollutec Innovations Awards, opnieuw de beste innovaties van Franse en internationale eco-innovatieve bedrijven naar voren brengen en het beste van hen belonen.

Klik hier om uw badge voor Pollutec aan te vragen.