Sick nodigt uit op hun Inspiration Day

Tijdens het afgelopen jaar heeft Sick haar klanten tijdens een reeks webinars laten kennis maken met een aantal nieuwigheden; in deze periode mochten we meer dan 1.500 klanten begroeten in meer dan 40 webinars. Een echt succes.

Trefwoorden: #controller, #sensoren, #Sick, #Unilin

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Sick )

ENGINEERINGNET.BE - Ze winden er echter geen doekjes om: heel wat van deze innovatieve producten en oplossingen moet je als klant absoluut in werking zien. Net daarom knoopt Sick aan met een succesvolle traditie van live events en nodigen ze iedereen uit op hun Inspiration Day van dinsdag 26 oktober.

Ze knopen ook met een andere traditie aan en kozen opnieuw voor een opmerkelijke lokatie: de gloednieuwe showroom van Unilin, onder andere bekend van Quick-Step Flooring en Pergo. Sick toont live een ruim overzicht aan nieuwe toepassingen voor diverse industrieƫn.

Zo krijgt u onder andere oplossingen te zien rond nieuwe sensoriek met focus op hoge data output, de nieuwste contactloze bewegingssensor, krachtige veiligheidscontrollers, gecombineerde sensoren (flow-temperatuur-druk), nieuwe compacte camera's, innovatieve en accurate zuurstofmeting, etc.

Uiteraard is dit ook de perfecte gelegenheid om de experts opnieuw live te ontmoeten om bij te praten, projecten te bespreken, etc.. Om het nog aangenamer te maken, wordt doorheen de dag voortdurend ook variatie aan lichte catering voorzien.

Klik hier en registreer om deel te nemen.