Nieuwste producten en tools voor ontwerpingenieurs samengebracht

Een ontwerpingenieur speelt een actieve en belangrijke rol bij het vormgeven van de toekomst. Als hulp en ondersteuning zorgt RS Components ervoor dat de meest relevante tools, technologieën en informatie allemaal op één plek zijn samengebracht.

Trefwoorden: #design, #ontwerp, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

( Foto: RS Components )

ENGINEERINGNET.BE - Op zoek naar nieuwe producten op de markt? RS lanceert elk jaar meer dan 10.000 nieuwe producten om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot de nieuwste technologie op de markt, zodat u de concurrentie voor kunt blijven.

Wilt u technische gegevens? We hebben downloadbare datasheets op onze productpagina's om u de technische informatie te geven die u nodig heeft en hebben een toegewijd team om u telefonisch te ondersteunen wanneer u dat nodig hebt, evenals een actieve online community van gelijkgestemde ontwerpers in onze DesignSpark-community.

Wilt u verschillende hoeveelheden kopen? Geen probleem. We hebben geen minimale bestelhoeveelheid wanneer u uit ons assortiment producten koopt, dus of het nu gaat om kleine hoeveelheden voor prototypes of onderzoek, of grote haspels voor productie, wij kunnen u ondersteunen.

Klik hier om van dit alles en meer te profiteren.