ABISS bracht 1.072 Industrial Digital innovators samen

Op donderdag 7 oktober bracht Industrialfairs opnieuw de beslissingsnemers uit de industrie samen. Dat digitale transformatie niet meer weg te denken is in het brede industrielandschap bleek uit de ruime opkomst voor deze 6de editie van ABISS.

Trefwoorden: #ABISS, #digitale transformatie, #netwerken

Lees verder

Nieuws

( Foto: IndustrialFairs )

ENGINEERINGNET.BE - 64 technologiepartners en 15 expert speakers brachten 745 fysieke en 327 digitale bezoekers op de been voor een digital check-up tijdens ABISS 2021.

Uit alle takken van de industrie werden C-levels, afdelingshoofden en beslissingsnemers verwelkomd die op zoek zijn naar concrete oplossingen om processen slim, veilig, geconnecteerd en digitaal te sturen.

ABISS bracht alle innovaties omtrent digitale transformatie in de brede industrie. Zowel voorschrijvers uit de proces als discrete industrie vonden de weg naar dit netwerkevent.

Er werd niet enkel fysiek geconnecteerd, ook ABISS Digital (digital twin van het fysieke event) was een groot succes. Een duidelijk teken dat de knowhow en het aanbod van onze experten en technologiepartners dusdanig gesmaakt werd, dat ook wie niet fysiek kon afzakken, de tijd nam om digitaal een bezoek te brengen.

ABISS2022 staat gepland op donderdag 6 oktober 2022 te Kortrijk Xpo.