• 10/04/2012
  • |     BB

'Euforie' op Duitse Wire- en Tube-vakbeurzen

De vakbeurs Wire en Tube in Düsseldorf kunnen uitpakken met goede cijfers: meer exposanten dan ooit, tegelijk met 6% méér bezoekers.

Trefwoorden: #beurs, #dusseldorf, #messe, #tube, #vakbeurs, #wire

Lees verder

vakbeurzen

( Foto: Messe Düsseldorf )

ENGINEERINGNET -- Wire & Tube mag zich met recht en reden een internationaal beursplatform noemen. Wie draad, kabel of buismateriaal produceert en internationaal wat voorstelt, huurt een stek in Düsseldorf.

Zo waren er dit jaar zowat 2.500 exposanten – een recordaantal - en doken er 73.500 bezoekers op uit 111 landen. In 2010 waren dat er 69.200 uit ongeveer 100 landen.

Volgens de inrichter was vooral de positieve sfeer opmerkelijk: ‘De exposanten spraken in grote meerderheid over een grote aankoopbereidheid, er was sprake van veel contracten’, aldus de Messe Düsseldorf in een officieel persbericht.

“De euforie in de beurshallen, de hier getekende contracten en de verwachting van goede handel na de beurs zijn voor ons als beursorganisator belangrijke aanwijzingen dat we met on aanbod en tijdstip van deze beurzen goed zitten,“ zei Joachim Schäfer, directeur van Messe Düsseldorf, na het sluiten van de beurs.


De volgende Wire- en Tube-vakbeurzen vinden in 2014 plaats. De exacte datum ligt nog niet vast.