• 11/04/2012
  • |     BB

3D CAD-pakket voor starters bij SolidWorks

SolidWorks rust startende ondernemingen tegen speciale voorwaarden met ontwerpsoftware uit. De tijdelijke actie loopt tot 30 juni 2012.

Trefwoorden: #3d, #abitan, #cad, #dassault, #simulatie, #solidworks

Lees verder

b2b

( Foto: Solidsworks )

ENGINEERINGNET -- De leverancier Dassault Systèmes SolidWorks start in een aantal landen, waaronder België en Nederland, met een tijdelijke actie om studenten, engineers en ondernemers die een bedrijf willen starten, tegen speciale voorwaarden te voorzien van ontwerpsoftware.

“Zo wordt voorkomen dat innovatieve ideeën niet uitgewerkt kunnen worden omdat er onvoldoende geld beschikbaar is voor de aanschaf van kwalitatieve software en doelmatige training", stelt het bedrijf in een persmededeling.

In de praktijk gaat het om een het 3D CAD-pakket van het bedrijf, inclusief training door een locale reseller om met de software te leren werken. De actie loopt tot 30 juni 2012.

“Met dit initiatief ondersteunen we jonge engineers en ontwerpers die een eigen bedrijf starten. We geven ze de software waarmee ze vanaf de start productief, succesvol en concurrerend zijn,” aldus Frédéric Abitan, Country Manager, West Europa bij DS SolidWorks.

Geïnteresseerde engineers en ontwerpers die aan het programma willen deelnemen moeten aantonen dat hun onderneming in de afgelopen 12 maanden is ingeschreven in de Kamer van Koophandel.


INFORMATIE
Info bij Patrick de Visser, Territory Sales Manager – Benelux, tel.: +31 6 3042 7716, patrick.devisser@3ds.com