Fevia lanceert roadmap duurzame ontwikkeling

Op 29 november lanceert Fevia de gloednieuwe duurzaamheidsroadmap van de Belgische voedingsindustrie. Met deze ambitieuze strategie toont de sector hoe ze de komende jaren wil bijdragen aan een duurzaam voedingssysteem.

Trefwoorden: #Fevia, #voeding

Lees verder

Nieuws

( Foto: Fevia )

ENGINEERINGNET.BE - De duurzaamheidsroadmap telt 32 doelstellingen, verdeeld over vier pijlers, waaraan de nodige acties verbonden zijn.

Fevia biedt drie eenvoudige tools aan om het initiatief in de kijker te zetten.
  1. Onderteken en deel de gezamenlijke ambitietekst 'Wat eten we morgen?' Het is een eenvoudige vraag die we ons allemaal dagelijks stellen en waarop de voedingsindustrie voortdurend antwoorden formuleert. In een korte, krachtige tekst verwoordt Fevia zijn engagement en ambities om antwoorden te bieden op die vraag. De federatie roept alle leden op om tijdens de netwerkreceptie op 29 november de tekst te ondertekenen.
  2. Zet jouw initiatieven in de kijker via de reeks food.be snacks. Via deze reeks zet Fevia jouw duurzaamheidsinspanningen in de verf.
  3. Toon jouw antwoorden op sociale media. Fevia bezorgt een toolkit, met daarin de brochure en een aantal voorgedrukte flyers in de vorm van een tekstballon. Op die tekstballon kan jij neerschrijven hoe jouw bedrijf antwoorden biedt op de vraag ‘Wat eten we morgen?’ en kan je een foto van dat antwoord delen via sociale media met de hashtag #WatEtenWeMorgen?